Vertel maar...

 

Verlies en nu…

‘Ik zie veel verdriet, veel verlies ervaring, maar er wordt amper gehuild’.                                                                                      (Dirk de Wachter – psychiater)


Er is rouw in je hart. Iemand van wie je houdt is overleden. Een van de meest ingrijpende gebeurtenissen. Gevoelens van verdriet, boosheid, eenzaamheid, lusteloosheid kunnen je overvallen.

In deze coronatijd is het extra moeilijk om je verlies te verwerken. Een troostende omhelzing een hand vasthouden: het kan niet of nauwelijks. Verlies en rouw verwerking is hierdoor zo anders geworden.


Wij willen er voor je zijn

Wij bieden een bijeenkomst aan waar wij aan de hand van verschillende methodieken in gesprek gaan die jou kunnen helpen in je eigen rouwproces.

Doel van deze bijeenkomst

Ontmoeting, (h)erkenning, inzicht in eigen rouwproces. Leren dat verwerken niet te maken heeft met loslaten of vergeten maar met anders leren vast te houden.

Voor wie   : voor allen die een verlies hebben doorgemaakt.

Waar         : in het "Huis van de wijk" , Cypruslaan 404, 3059 XA Rotterdam.

Wanneer  : maandag 18 oktober 2021 van 10.00 uur tot 13.00 uur, inclusief lunch.

Leider(s)   : Annelies Mertens (coach) & Rita Renema (geestelijk verzorger).


Organisatie en kosten:        

Deelnemen aan deze activiteit is helemaal gratis en wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking van Gemeente Rotterdam (Opzoomer Mee) Buurtwerk Alexander en Kerk in Nesselande.

 


Aanmelden: stuur een mail naar: ontmoeting@kerkinnesselande.nl


  


E-mailen