Vertel maar...

 

Verlies en nu…

‘Ik zie veel verdriet, veel verlies ervaring, maar er wordt amper gehuild’.                                                                                      (Dirk de Wachter – psychiater)


Er is rouw in uw/jouw hart. Iemand van wie u houdt is overleden. Een van de meest ingrijpende gebeurtenissen. Gevoelens van verdriet, boosheid, eenzaamheid, lusteloosheid kunnen je overvallen.

Geen verhaal of verlies is hetzelfde. Het is jouw verlies. Verlies roept ook veel vragen op: over zingeving en leven, over het leven na de dood, over hoe kan ik doorleven.

Regelmatig bied ik in samenwerking met Buurtwerk en Kerk in Nesselande een bijeenkomst aan waar je anderen kunt ontmoeten die net als jij een dierbare hebben verloren. Samen met jou gaan we op zoek naar antwoorden die helpend kunnen zijn. Doen dit aan de hand van verschillende werkvormen die inzicht geven in je eigen rouwproces.

Wanneer een groepsbijeenkomst voor jou niet prettig is kan het ook één op één. Vul dan het contactformulier in dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.


 
 


  


E-mailen