Vertel maar...

 

Vertel maar...

 4-daags bemoedigingsretraite in Noord-Frankrijk


Kanker heeft een diepe impact op het lichamelijk, sociaal, psychisch en geestelijk welzijn. Dat geldt voor jou maar ook voor je directe naasten. Het leven is zo anders geworden en wordt zo anders beleefd. Er is verlies van energie, gezondheid en/of werk. Maar er is ook een diep besef van eigen kwetsbaarheid en eindigheid. En hoe om te gaan met moeheid, beperkingen, angsten?

Allerlei levensvragen kunnen bovenkomen. Vanzelfsprekendheden vallen weg. Hoe ga je om met al die veranderingen?

Tijdens deze retraite bieden we de mogelijkheid om stil te staan bij jouw vragen. Er is ruimte om te vertellen, te wandelen, stil te zijn, op verhaal te komen.


Anneke van Etten, Lies Nijman & Rita Renema willen er voor jou zijn.


Anneke van Etten is jarenlang werkzaam geweest als verpleegkundige binnen de palliatieve zorg en is mede-initiatiefnemer van Hospice Hoekse waard. Zij is creatief en weet uit ervaring dat creativiteit helend kan werken. Zij wil je deze dagen inspireren tot het maken van een beeld.

 


Lies Nijman, is contextueel hulpverlener en relatietherapeut en heeft een eigen praktijk. Zij wil je helpen om stil te staan bij wat er is gebeurd en veranderd in je leven. www.langszijhulpverlening.nl

 


Als geestelijk verzorger ben ik jarenlang werkzaam geweest in de palliatieve zorg en bij Centrum voor levensvragen. Initiatiefnemer van stichting: Als kanker je raakt. Deze dagen wil ik aan de slag gaan met verschillende werkmethodieken die je op weg kunnen helpen.  

                  

Ervaar rust, ruimte, (h)erkenning en bemoediging. Ontmoet deelgenoten


Praktische informatie

Voor ieder die door kanker is geraakt en diens direct naasten.

Datum              : DV maandag 28 t/m donderdag 31 maart 2022  (RIVM regels zijn leidend)

Waar                  : Nubécourt, 55250 Frankrijk. De directe reistijd is 4 uur en 15 minuten vanaf Rotterdam.    

Vertrek            : in gezamenlijk overleg

Kosten              : €100 all-in (overnachtingen, maaltijden, programma)

Groepsgrootte: max 12 personen

Aanmelden      : voor 1 maart 2022 via het contactformulier. Na je aanmelding neem ik contact met je op.

 
 Accommodatie

Nico en Wil van Tilburg (geraakt door kanker) stellen hun huis ‘Le Clos Richard’ in Nubécourt beschikbaar. Het is hun verlangen dat hun rustig gelegen huis in de natuur anderen kan helpen bij hun herstel/verwerking van kanker.

Nubécourt is een klein dorpje in Noord-Frankrijk. Ligt te midden van verschillende natuurgebieden met prachtige meren waar duizenden kraanvogels bijeenkomen. Deze dagen is er ruimte om te wandelen, stil te zijn en je op te laden.


 

IMG_2097
IMG_2106
Afbeelding6
IMG_2105
Afbeelding7E-mailen